Träna med en 2-åring

Ja, en 2-årig tvåbening alltså. Man kan aldrig veta hur det kommer att gå. Fokus just nu ligger på running contacts, lydnad och rallylydnad med Bengt. Ibland får jag ingenting gjort för då springer min son efter mig och ropar “mamma, mamma, mamma, springa, springa….” om och om igen ropar han detta. Så tar han mig i handen och leder bort mig till stället där vi springer runt, runt, runt och jagar varandra. Detta gör han då om och om igen 😀 Och självklart springer jag runt, runt, runt med honom… om och om igen. Ibland får han dock vänta, det måste man också lära sig.

Idag var en sådan dag då träningen gick jättebra. Min son gillar också att springa upp och ner för “nedfarten på balansen”, så ibland blir det lite krock när jag ska träna med Bengt och min son också vill springa där. Min son har för övrigt 100% träffar, precis som Magi 😉 Idag då stod min son vid skålen och när Bengt kom dit klappade han i händerna och sa “Jaa Bengt!” ❤ ❤ När jag tränade apport och fritt följ sprang min son bredvid och tittade på.

“Ut” och “springa” är min sons favoritord och jaaa, jag är väl faktiskt glad att han vill vara ute och springa ❤ Även om det ibland gör hundträningen lite svårare 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: