Lagtävling

Idag gjorde Motståndarlaget debut. Sååå roligt! Att tävla lag är helt fantastiskt, mycket roligare än att tävla individuellt. Vi fick alla mersmak ❤

Första loppet fick jag och Bengt en snöplig vägran på slalomet, han kom snabbt och det var en sväng innan slalomet. Jag gjorde ett framförbyte men alldeles för sent. Resten gick kanon, kul! Han gillar verkligen att tävla i kinnaredshallen.

Lopp nr 2 var nästan exakt samma bana fast baklänges. Här drog vi på oss en superonödig disk. På näst sista hindret. Noooo! Allt såg bra ut, men OJ så svängigt och osäkert. Jag gjorde ett framförbyte som jag inte banvandrat men det kändes som en bra lösning. Eftersom jag inte hade gjort detta bytet under banvandringen så hade jag ingen känsla för hur snett hoppet stod efter slalomet. Så både Bengt och jag missade hoppet och tyvärr fick jag inte tillbaka honom innan han tog sista hoppet. Men sååå bra lopp ändå ❤ Typ nästan felfritt ju 😉

Lopp nr 3 var agilityklass, balansen och A:et var med. Felfritt lopp av Bengt, jippie ❤ ❤ <3. Enligt publiken så hade han superfina running på balansen. Say what?! Vi är ju inte klara med den träningen, så jag hade väl mer eller mindre räknat med att han skulle flyga över.

Lopp nr 4 var också agilityklass. Här var det en trött Bengt. Han började dock starkt med att dra iväg och peta lite på A:et, vilket man inte skulle göra just då. Disk. Sen lyckades han peta på A:et igen senare i banan, vilket man inte heller skulle göra just då. Dubbeldisk? 😀 Sen tog han nog ungefär varannan pinne i slalomet, vilket är ett tydligt tecken på att han är trött i huvudet.

Som bäst kom laget 3:a och 4:a. Vi hade hyffsade tider också. Tror absolut vi kan konkurrera och ta pinnar ❤ Idag delades det endast ut 2 pinar så vi fick ingen. Men OJ va roligt vi hade.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: