Okey vi kör!

Ja, jag sålde ju mina agilityhinder för något år sedan eftersom jag inte använde dom. Mest för att det funkar inte att träna Bengt här hemma, han skäller för mycket i träningen. Jag bor mitt i ett samhälle och vill inte ha grannar som hatar mig och min hund 😀

MEN idag när jag gick runt på tomten såg jag att jag har ju typ en balansbom utav allt skräp som ligger på tomten. En stege som är böjbar fick utgör mittsektionen och sedan hittade en hyffsat bred tjock planka till nedfart. Det är inte tillräckligt bred för att vara regelrätt men det ser jag snarare som en fördel. Bättre att göra det för smalt på träning. Jag ville helst träna hela balansen men att köra nedfart är bättre än inget. Stegen har en bred planka som man lägger på mitten så där kan Bengt vända utan problem. Ska ta en bild och visa hur det ser ut.

Han valde att hoppa av åt sidan vid kontaktfältet så jag fick sätta två krukor där, en på var sida och då sprang han fint. Jag höjde upp plankan rätt bra, är rätt nära korrekt lutning nu. Så nu ska nöta, nöta, nöta här hemma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: