Nä jag plockar inte upp efter mina hundar

Jag tycker det är väldigt naivt att kräva att man alltid ska plocka upp efter sin hund när den har bajsat. Här kommer en förklaring till varför, kanske kan jag vidga lite perspektiv.

Jag kan inte alltid plocka upp efter mina hundar. När det är snö ute, tack då ser jag vart dom bajsar och då kan jag plocka upp. Men när det inte finns någon snö och det är kväll, nä ursäkta men jag ser faktiskt inte skiten. Tyvärr, jag är ledsen. Mina hundar sitter inte stilla och bajsar utan dom rör på sig, dom går ca 5-15 m medan dom bajsar. Jag försöker lysa med mobilen och se men nä, det går inte. Det ligger en massa löv, pinnar och annat som ser ut som hundskit.

Det finns ju inte gatlyktor överallt som kan lysa upp. Jag bor ändå i samhälle och brukar gå kvällsrundan inne i samhället. Jag tycker inte det är rimligt att gapa och skrika om att det är SKAM och FY SKÄMS på hundägare som inte plockar upp. 7

Jag försöker istället kompensera mina borttappade hundskitar med att plocka upp extra bajs istället för dagarna när jag ser.

Så om du åker till Norrahammar och trampar i en hundskit så är det kanske mina hundars, I’m sorry.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: